Personvern hos Hobbyco

Hobbyco er underlagt den europeiske personvernloven som gjelder for netthandel i Norge. Loven krever at du godkjenner at vi behandler og oppbevarer dine opplysninger i vår database.

Ved å handle hos oss så godkjenner du dette. Informasjonen blir kun brukt for at det teknisk sett skal være mulig å ekspedere din eventuelle ordre.

Dataene dine sikres

All kommunikasjon mellom deg og vår nettbutikk er kryptert via SSL. Ditt passord lagres kryptert i våre databaser. Det vil ikke være mulig for noen å lese, selv ikke ansatte i Hobbyco.

Hva slags data oppbevares?

Vi oppbevarer informasjon for å kunne sende ordre til riktig adresse og for å kunne sende deg e-post.

Det blir ikke lagret personnummer og kortopplysninger. Dette håndteres av den sertifiserte tredjeparten Klarna eller Vipps.

Hva benyttes dataene til?

De blir kun benyttet for å kunne ekspedere din ordre. Gjennom betalingssystemer og logistikksystemer, samt for å gi deg en fungerende og god opplevelse når du handler hos oss. Dine data vil ikke bli delt med andre.

Deles dataene med andre?

Som beskrevet ovenfor, så deles ikke dine data med andre, bortsett fra det nødvendige for å utføre betalingstjenester og forsendelse av din ordre.

Du kan få dine data slettet

Ta kontakt med oss om du ønsker å få dine data slettet. Da er det ikke mulig å handle videre på siden, da dette innebærer sletting av din profil. For å kunne handle igjen må du da registrere en ny profil.

Det eneste som da blir igjen er poster i regnskapet, noe som vi er pålagt å oppbevare.

Informasjonskapsler (cookies)

Vi benytter informasjonskapsler. For mer teknisk inngående forståelse les mer på siden vår om informasjonskapsler.

Legg igjen en kommentar